Ηλεκτρική συσκευή ρινικών πλύσεων με παλμική δόνηση. Sinugator Nasal Wash Pulsating

Kατάλληλο για:

  • Ρινικές αλλεργίες & ρινική συμφόρηση(μπούκωμα, κοινό κρυολόγημα).
  • Λοιμώξεις του άνω αναπνευστικού.
  • Ρινική ξηρότητα.
  • Ρινικά συμπτώματα από κρύωμα και αλλεργική ρινίτιδα.
  • Χρήση μετά από επεμβάσεις ρινός.
  • Οπισθορινική καταρροή.

Τρόπος Χρήσης:

Βήμα 1Πλύνετε τα χέρια σας. Γεμίστε το διάφανο μπλε δοχείο με 240 mL (8 fl oz) χλιαρό, αποσταγμένο, μικροφιλτραρισμένο (0,2 micron) νερό, ή νερό που έχει προηγουμένως βραστεί και κρυώσει.

Βήμα 2Κόψτε το φακελάκι μίγματος SINUS RINSE™ στη γωνία και προσθέστε το περιεχόμενό του στο μπλε δοχείο του Sinugator™. Τοποθετήστε τον ηλεκτροκίνητο μηχανισμό πάνω από το μπλε δοχείο και σφίξτε τον έως ότου ασφαλίσει. Ανακινήστε τη μονάδα για να διαλύσετε το μίγμα.

Βήμα 3Μπροστά από ένα νιπτήρα, γείρετε μπροστά σε άνετη θέση και γείρετε προς τα κάτω το κεφάλι σας. Με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας, τοποθετήστε πλήρως το ρύγχος στη ρινική κοιλότητα. Πατήστε το μπλε κουμπί ενεργοποίησης έως ότου το διάλυμα αρχίζει να εξέρχεται από την ΑΛΛΗ ρινική κοιλότητα. Ανάλογα με τη θέση της κεφαλής, ενδέχεται να εξέλθει υπολειπόμενο διάλυμα από το στόμα. Συνιστάται να φτύνετε τυχόν υπολειπόμενο διάλυμα. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, δεν υπάρχει κίνδυνος. Για τη σωστή έκπλυση, συνεχίστε να πιέζετε το κουμπί ενεργοποίησης έως ότου χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον 1/4 έως 1/2 (60 mL έως 120 mL ή 2 έως 4 fl oz) μίγματος. Σταματήστε να πιέζετε το κουμπί ενεργοποίησης εάν αισθανθείτε ενόχληση, πόνο ή πίεση κατά τη διάρκεια της έκπλυσης.

Βήμα 4Φυσήξτε απαλά τη μύτη σας, χωρίς να την πιέζετε πλήρως, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν πίεση στα τύμπανα. Εάν είναι ανεκτό, ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ απαλά με τη μύτη μία ή δύο φορές τυχόν διάλυμα που υπάρχει στη ρινική κοιλότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαριστεί η οπίσθια ρινοφαρυγγική περιοχή, δηλαδή η περιοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ρινικής κοιλότητας.

Βήμα 5Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για την άλλη ρινική κοιλότητα.

Βήμα 6Καθαρίστε τη συσκευή Sinugator™ με καθαρό τρεχούμενο νερό, σκουπίστε τη με μια καθαρή πετσέτα που δεν αφήνει χνούδι και στη συνέχεια αφήστε τη να στεγνώσει στον αέρα έχοντάς την ανοιχτή. Το ρύγχος του συστήματος ρινικής έκπλυσης, το μπλε δοχείο και το λευκό μαλακό σωληνάκι μπορούν να απολυμανθούν σε οικιακό φούρνο μικροκυμάτων για 60 δευτερόλεπτα. Καθαρίζετε ολόκληρη τη μονάδα με λίγες σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων και νερό κάθε τρεις ημέρες, προκειμένου να διατηρείτε τη μονάδα καθαρή. Φροντίστε να ξεπλένετε τη μονάδα με άφθονο τρεχούμενο νερό, προκειμένου να μην υπάρχουν κατάλοιπα σαπουνιού

Τρόπος Δράσης: Με τη συσκευή Sinugator θα πρέπει να χρησιμοποιούνται Τα φακελάκια μείγματος της NeilMed για βέλτιστα αποτελέσματα.

Πού μπορεί να το βρει ο/η ενδιαφερόμενος/η; Στα φαρμακεία