Το πρώτο προβιοτικό σε μορφή Τσίχλας Freshblis, που περιέχει το προβιοτικό στέλεχος Streptococcus Salivarius (BLIS K12).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΛΙΤΩΣΗ?

  • Χαλίτωση είναι ο ιατρικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την δυσοσμία του στόματος.
  • Το 70% των ανθρώπων ανησυχούν για την δύσοσμη αναπνοή τους.
  • Το 30% των ασθενών αντιμετωπίζουν την μη αποδοχή τους από την κοινωνία λόγω της Χαλίτωσης.
  • Σε ένα ποσοστό 85% επί του συνόλου των περιστατικών με Χαλίτωση, αυτή οφείλεται στο επίχρισμα της γλώσσας, όπου αναπτύσσονται μικρόβια που προσκολλώνται στην επιφάνειά της, με αποτέλεσμα να ελευθερώνονται θειούχα αέρια.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLIS Κ12?

  • Το BLIS K12 είναι ένα συγκεκριμένο προβιοτικό στέλεχος που ονομάζεται Streptococcus Salivarius K12, το οποίο παράγεται στο στόμα και το λαιμό. Επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πως ενώ όλοι παράγουμε βακτήρια Streptococcus Salivarius λίγοι είναι αυτοί που παράγουν το συγκεκριμένο ευεργετικό προβιοτικό στέλεχος BLIS K12 που δρα εναντίον των “κακών” βακτηρίων. Το BLIS K12 αποικίζει στη στοματική κοιλότητα, προσκολλάται στα κύτταρα του στόματος και διώχνει τα “κακά” βακτήρια. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως βακτηριακή παρεμβολή. Λαμβάνοντας ένα στοματικό προβιοτικό, τα επίπεδα του BLIS K12 παίρνουν ώθηση στη στοματική κοιλότητα και διώχνουν ενεργά τα “κακά” βακτήρια, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία. Επιπρόσθετα έχει την ιδιότητα να αποκαθιστά την κανονική στοματοφαρυγγική μικροχλωρίδα, να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει την αφθώδη στοματίτιδα, την ουλίτιδα, τη στοματική μυκητίαση όπως επίσης να προλαμβάνει τη φαρυγγοαμυγδαλίτιδα, από διάφορα βακτήρια και ιούς.
  • Μειώνει δυνητικά τη χρήση αντιβιοτικών, αντιπυρετικών και αντι-φλεγμονωδών φαρμάκων.

Χρήση/Δοσολογία: 1 τσίχλα το πρωί μετά το φαγητό

Βρείτε το στα φαρμακεία.