Η άνοιξη κατέφθασε και οι αλλεργίες της εποχής αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους! Λίγο η γύρη, λίγο η σκόνη στην ατμόσφαιρα, λίγο το τρίχωμα των κατοικίδιων, η ρινική συμφόρηση, το μπούκωμα, και το φτέρνισμα ίσως σας κάνουν να αισθάνεστε ήδη ότι δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε!

Η πιο συχνή αιτία των εποχικών αλλεργιών είναι η γύρη των δέντρων, των λουλουδιών, και των πρασινάδων. Όταν εισέλθει κάποια ποσότητα γύρης στις ρινικές οδούς κάποιου αλλεργικού σε αυτήν ατόμου, τότε το ανοσοποιητικό του σύστημα αντιδρά, καθώς την αντιλαμβάνεται σαν ξένο εισβολέα. Έπειτα, μέσω μιας σειράς λειτουργιών, απελευθερώνονται αντισώματα, και άλλες χημικές ουσίες που προκαλούν τόσο ρινική καταρροή, όσο και φαγούρα στα µάτια.

Άλλα συµπτώµατα που μπορούν να προκαλέσουν οι αλλεργίες είναι δακρύρροια, βήχας, μαύροι κύκλοι και φαγούρα στα µάτια.

Οι αλλεργίες της Άνοιξης είναι σχεδόν αναπόφευκτες, ειδικά αν ζείτε κοντά σε περιοχές µε βλάστηση. Ωστόσο υπάρχουν απλές και εύκολες λύσεις που δρουν ενάντια σε αυτές!

Ένα καλό αποσυμφορητικό μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, ελευθερώνοντας την αναπνοή σας!

Το Sinus Rinse είναι ένα σύστημα πλύσης που μπορεί να καλύψει όλη την ρινική κοιλότητα, καθώς παρέχει μέγιστο όγκο διαλύματος σε κάθε χρήση, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τη ρινική κοιλότητα από τις εκκρίσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, και την μοναδικότητα του καθενός.