Αμπούλες πλύσεων 15ml με ειδικό μαλακό άκρο (ατραυματικό) και με δυνατότητα χρήσης ως πουάρ   (συσκευή αναρρόφησης) για καθαρισμό της μύτης.

Το Neilmed NasaDrops® Saline on the Go είναι ένα αποστειρωμένο ρινικό διάλυμα φυσιολογικού ορού, χωρίς συντηρητικά, που καταπραΰνει από το μπούκωμα και ενυδατώνει την ξηρή μύτη. H κάθε συσκευασία περιέχει 15 αμπούλες πλύσεων των 15 ml με μαλακό ρύγχος (0.5 oz), οι οποίες είναι βολικές για το σπίτι, το νηπιαγωγείο, το σχολείο, την παιδική χαρά, τα ταξίδια κτλ.

Το περιεχόμενο των 15 ml φυσιολογικού ορού της κάθε αμπούλας είναι αρκετό ώστε να έχετε μια ήπια ρινική πλύση (στο παιδί σας) ακόμη και όταν υπάρχουν απώλειες υγρού. Επίσης, λίγες σταγόνες φυσιολογικού ορού ενυδατώνουν την ρινική κοιλότητα.

Χρησιμοποιήστε τo NasaDrops® Saline on the Go® για την ανακούφιση από:

> Ρινικές αλλεργίες και ξηρότητα

> Ρινική συμφόρηση

> Ρινικά συμπτώματα από τη γρίπη και το κρυολόγημα

> Ρινικό ερεθισμό από την επαγγελματική και οικιακή σκόνη, αναθυμιάσεις, τρίχωμα ζώων, γρασίδι, γύρη, περιβαλλοντικούς ρύπους.

Για ηλικίες από 6  μηνών έως και 4 ετών.

Οι μόνες αμπούλες που λόγω ποσότητας (15ml) ενδείκνυνται για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ που απαιτείται για παιδιά από 6 μηνών έως και 4 ετών