Sinus Rinse σύστημα ρινικών πλύσεων (κιτ 60)

Το Sinus Rinse είναι σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού. Mε τον τρόπο αυτό καλύπτει όλη την ρινική κοιλότητα. Ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης-ροής με αποτέλεσμα να παρέχεται μέγιστος όγκος διαλύματος σε κάθε χρήση, προσφέροντας παράλληλα άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, και την μοναδικότητα του καθενός. Το διάλυμα κατά την εφαρμογή εξέρχεται από το άλλο ρουθούνι, χωρίς κατάποση του διαλύματος και των ρινικών εκκρίσεων.

Το Sinus Rinse χρησιμοποιείτε παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος θεραπείας και μείωσης των ρινικών συμπτωμάτων όπως:

Ρινικά συμπτώματα από κρύωμα, γρίπη, αλλεργική ρινίτιδα, ρινική συμφόρηση, αίσθημα πίεσης και μπουκώματος μύτης, αλλεργίες από σκόνη-γύρη, τρίχωμα ζώων, κτλ. καθώς και μετά από χειρουργική επέμβασης ρινός.

Φυσική ανακούφιση των ρινικών κόλπων

Καταπραϋντικές ρινικές πλύσεις με διάλυμα χλωριούχου νατρίου. Ισορροπημένο pH.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 60 προαναμεμειγμένα φακελάκια

Συστατικά:

Φαρμακευτικά συστατικά:

Χλωριούχο νάτριο (1,037 mg) φαρμακευτικού βαθμού (USP Grade)

Μη φαρμακευτικά συστατικά:

Διττανθρακικό νάτριο φαρμακευτικού βαθμού (USP Grade)

Τρόπος Χρήσης: 
Βήμα 1: Πλύνετε τα χέρια σας. Γεμίστε την καθαρή φιάλη με τον καθορισμένο όγκο αποσταγμένου, μικροφιλτραρισμένου (μέσω φίλτρου 0,2 micron), φιλτραρισμένου με αντίστροφη ώσμωση, εμπορικά εμφιαλωμένου νερού ή νερού που έχει προηγουμένως βράσει και κρυώσει. *Μπορείτε να θερμάνετε το νερό στο φούρνο μικροκυμάτων για διαστήματα των 5 έως 10 δευτερολέπτων για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του νερού, η πρόκληση βλάβης στη συσκευή ή η πρόκληση εγκαύματος στις ρινικές κοιλότητες.

Βήμα 2: Κόψτε το φακελάκι μείγματος SINUS RINSE™ στη γωνία και προσθέστε το περιεχόμενό του στη φιάλη. Σφίξτε καλά το πώμα και τον σωλήνα επάνω στη φιάλη. Τοποθετήστε το ένα δάχτυλο πάνω από την άκρη του πώματος και ανακινήστε τη φιάλη απαλά για να διαλυθεί το μείγμα. Εκπλένετε πάντα τις ρινικές διόδους μόνο με τα φακελάκια NellMed® SINUS RINSE®.

Βήμα 3: Μπροστά από έναν νιπτήρα, σκύψτε μπροστά σε άνετη θέση και γείρετε προς τα κάτω το κεφάλι σας. Με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας, τοποθετήστε πλήρως το πώμα στη ρινική δίοδο. ΠΙΕΣΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗ ΦΙΑΛΗ έως ότου το διάλυμα αρχίζει να εξέρχεται από την ΑΛΛΗ ρινική δίοδο. Κάποια ποσότητα μπορεί να εκρεύσει από το στόμα.

Για να εκπλύνετε σωστά, συνεχίστε να πιέζετε τη φιάλη ΑΠΑΛΑ μέχρι να χρησιμοποιηθεί το 1/4 έως το 1/2 (60 mL έως 120 mL ή 2 έως 4 fl oz) της φιάλης για το SINUS RINSE® ή η μισή από αυτήν την ποσότητα για το SINUS RINSE KIDS. Μην καταπίνετε το διάλυμα.

Βήμα 4: Φυσήξτε απαλά τη μύτη σας, χωρίς να την πιέζετε πλήρως, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν πίεση στα τύμπανα. Εάν είναι ανεκτό, εισπνεύστε απαλά με τη μύτη μία ή δύο φορές τυχόν διάλυμα που υπάρχει στη ρινική κοιλότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαριστεί η οπίσθια ρινοφαρυγγική περιοχή, δηλαδή η περιοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ρινικής διόδου. Ορισμένες φορές, κάποια ποσότητα διαλύματος ενδέχεται να εισέλθει στο πίσω μέρος του λαιμού σας, την οποία πρέπει να φτύσετε. Για να απομακρύνετε τυχόν υπολειπόμενο διάλυμα, φυσήξτε τη μύτη σας απαλά ενώ γέρνετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός και προς την άλλη πλευρά της ρινικής διόδου που εκπλύνατε.

Βήμα 5: Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για την άλλη ρινική δίοδο. Οι περισσότεροι χρήστες πιστεύουν ότι η ρινική πλύση δύο φορές την ημέρα είναι ευεργετική, όπως και το βούρτσισμα των δοντιών σας. Πολλοί γιατροί συνιστούν ότι οι ρινικές πλύσεις 3-4 φορές την ημέρα ή, για ειδικές περιστάσεις, έως και 6 φορές την ημέρα είναι ασφαλείς. Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας.

Βήμα 6: Καθαρίστε τη φιάλη και το πώμα .Αφήστε τη φιάλη SINUS RINSE™, το πώμα και τον σωλήνα να στεγνώσουν στον αέρα επάνω σε χαρτί κουζίνας, σε πετσέτα που δεν αφήνει χνούδι ή χρησιμοποιήστε το NeilMed® NasaDOCK® ή το NasaDOCK® plus (πωλείται χωριστά) για να αποθηκεύσετε τη φιάλη, το πώμα και τον σωλήνα.

Δοσολογία:
Παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω: 1 φακελάκι σε 120 mL νερού για ρινική πλύση, 1-6 φορές την ημέρα.

Θα το βρείτε στα Φαρμακεία

Δείτε περισσότερα εδώ.